Skip to content
cropped-loggautantexttranspanre.png

Fiducia satsar på ungdomarna i Halmstad,

När Fiducia anlitas vet man om att överskottet går tillbaka till samhället i och kring Halmstad. Fiducia har valt att fokusera på frågor kring ungdomar, där verksamheten vill åstadkomma något bra för högstadieelever och uppåt.

Viktigt att stötta morgondagen redan idag

Det man sår idag kan man skörda imorgon!

Högstadiet

Kunskap är nyckeln till framgång. Som företagare får man anses som både framgångsrik och drivande. Vill du vara med och definiera utbildningar så att elever och deltagare blir anställningsbara i ett nästa steg så är detta helt rätt! Vi fokuserar på korta utbildningar med relevant innehåll och vill ha näringslivets input på vad detta betyder i praktiken. Vi utbildar även näringslivet i frågor om jämställdhet och inkludering. 

Gymnasiet

Vi älskar våra moment 22! För de flesta arbeten krävs det ett bra CV och en referens. Men är man ny på arbetsmarknaden efter 12 års studier så kan det vara svårt. Vi vill tillsammans med er hjälpa fler unga in på arbetsmarknaden. Vi analyserar och intervjuar dem och skulle de vara tillgängliga för lönebidrag eller arbetsgivarstöd ser vi till att sköta den dialogen också, allt ni behöver göra är att visa intresse!

Efter skolan

Arbete och studier är för de allra flesta åtta timmar per dag men sanningen är att det finns 16 timmar till på dygnet. Därför är det viktigt att se till att det finns att göra även på dessa tider. För detta har vi tagit fram vår egen stiftelse dit överskottet av medlemsavgiften går och där sedan våra medlemmar kan bestämma vad för projekt pengarna ska gå till. Marknadsföring av bidragsgivarna ingår och är varumärkesutvecklande.

cropped-loggautantexttranspanre.png

Fiducia vill ta ansvar

Vi utför och fokuserar på det du tycker är viktigt. Alla definierar utanförskap och inkludering olika och få kan berätta vart deras skattepengar går till. Som medlem kan både ditt företag och omvärlden se vad just ditt fokusområde är för att skapa ett mer inkluderande samhälle. 

Rubriktext.

Text text